A+ A A-

Vi glæder os til at se jer til den 26. udgave af Ærø Harmonikafestival. Hjemmesiden og vores Facebook-side bliver løbende opdateret.

Populær festival i det sydfynske ø-hav

I 2018 havde Ærø Harmonikafestival 25 års jubilæum, og det blev fejret med pomp og pragt. Bestyrelsen er i fuld gang med planlægningen af den 26. udgave af den meget populære festival.

På Ærø Harmonikafestival kan du blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing - og easy listening mmm.

Du kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som ganglåt og reinlænder.

Du kan hygge sig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben.

Der er underholdning for alle aldersgrupper.

Musikere & scener

Scenerne er i sejlklubben ved lystbådehavnen (Sejlmagervej), i det store festivaltelt lige ved sejlklubben og i roklubbens lokale ud mod lystbådehavnen.

Musikere i alle aldersgrupper kommer fra Ærø og "fra den anden side", som ærøboerne siger om folk fra resten af verden. Vores musikere kommer fra hele Skandinavien, Rusland og Tyskland. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 26 år siden - og andre kommer for første gang.

Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 25 minutter + 5 minutter til sceneskift - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så man kommer ikke til at kede dig.

Ses vi?

På gensyn til harmonika-festival i Marstal, hvor alle er velkomne - og hvor der er gratis adgang hele weekenden